onsdag 11 april 2007

Första receptet


Skulle laga en god&snabb lunch till mig och mamma igår,
med resterna från påsken som enda komponent i kylen svängde jag ihop:

Rökt lax med fullkornspasta & pepparrotssås
2 personer
Du behöver:
Rökt lax ca 150 g
fullkornspasta
kesella
papparrot på tub
kalles kaviar
ruccola
parmesan

koka pastan,
undertiden filéar du laxen, och blandar ihop såsen som består av

1 dl kesella
majonäs (tills du skäms)
mycket pepparrot (på tub ca 1 msk)
och lite kalles kaviar.
(salt & peppar)

lägg rikligt med lax i en hög på en tallrik och toppa den med ruccola och parmesan.
klicka på rikligt med sås bredvid och lägg sedan på pastan på tallriken.
toppa med lite olivolja och balsamico...

smarrigt!!

byt med fördel ut fullkornspasta mot tagliatelle eller kokt potatis!