torsdag 17 maj 2007

Norge

Igår var en av de spontanaste kvällarna i mitt liv! Vi fixade en bil & chafför och drog till Norge (Trondheim) !
Vi kom iväg vid 22-tiden och var framme vid midnatt, resan var det roligaste med hela grejen tror jag, fast många kisspauser blev det med en bil full med tjejer. ;)
Väl framme var det riktigt party, vi träffade en hel del russ som är Norges motsvarighet till studenter, de hade nån sorts dräkt på sig allihopa, de såg ut som målare eller något...
Några gick in på en krog som hette Exit (tror jag) medan jag och två till gick till bilen och sov en liten stund.. ;) Vid 03-snåret började vi tröttna och blev hungriga så vi skulle gå till 711 men där stod det en vakt utanför och blockerade så man inte kom in, så det var bara att vänta på att ngn skulle ut så vi fick komma in! ;) en Latte senare och en vegetarisk macka till chaffören var vi påväg igen hem till Sverige, och det var SNÖ! i Storlien låg det iallafall några centimeter, det var tillochmed ett tunt täcke på vägen! vi var riktigt rädda för att det skulle springa ut en Älg eller en Ren i vägen också,vi såg kanske 3 älgar påvägen och säkert 20 renar... ;)

så, klockan 05.48 svängde vi in på parkeringen hemma i Åre igen, och då var det bara att säga godmorgon och gå och lägga sig! ;)

Så tack tjejer för en riktigt rolig Girlroadtrip.... (?) ;)

puss och kram Molly

1 kommentar:

Anonym sa...

Dräkt? är du hjärn död? målare? VA!? nä, hallå att fira russ i norge är så fan mycket bättre än att vara student. russ innbär så jävla mycke mer. dissa inte russen!!